Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Glamox varmepanel H30 H DT 1000W

Til forrige side
Type: Varmepaneler H30 H DTProducent: Glamox
  • Glamox varmepanel H30 1200W
  • Glamox varmepanel H30 1200W
  • Glamox-varmepanel-roed-H30-Elministeren.jpg
  • Glamox-varmepanel-sort-H30-Elministeren.jpg
  • Glamox-varmepanel-graa-H30-Elministeren.jpg
glamox logo
1.195,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Praktisk og funktionelt Glamox varmepanel H30 H DT 1000W.

Varmepanelet leveres inklusiv elektronisk termostat, som automatisk sænker temperaturen om natter for at spare på energien.

Der er installeret overtemperatursikring, som automatisk kobler varmelegemet ind når temperaturen er faldt under kritisk niveau igen.

Varmepanelet kan vippes i øverste beslag for nemmere rengøring bag varmepanelet.

H: 370mm

B: 762mm

D: 80mm

Inkl. ledning med to-polet afbryder og stikprop.

GTIN: 7040666700107

Brand

Glamox

Glamox er et førende belysningsbrand til de professionelle markeder onshore og offshore. Glamox har et komplet produktsortiment til skoler, sundheds-faciliteter, industrielle bygninger, hoteller og restauranter.

Energieffektive og nemme at installere

Glamox’ mange produkter er alle af høj teknisk kvalitet og findes til en lang række anvendelsesområder, fx parkeringsanlæg, fællesarealer, kantiner og læringsrum. Produkterne er anerkendte for at være energieffektive og nemme at installere. Glamox blev grundlagt i 1947 af opfinder og ingeniør Birger Hatlebakk fra Norge. I dag er Glamox en verdenskendt virksomhed med over 1200 medarbejdere.

Lærredet for en lysdesigner er sort

Alle Glamox-produkter er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte designere fra hele verdenen. “Lærredet for en lysdesigner er sort” lyder det blandt andet fra designer Vesa Honkonen. Designernes fælles indgang til designet er, at produktet skal skabe en oplevelse af behagelige, fleksible og stimulerende arbejdsmiljøer, der øger effektiviteten. Samtidig er produkterne udviklet og testet af teknikere på egne forsknings- og testfaciliteter. Det betyder, at alle produkter er fremstillet og certificeret i overensstemmelse med relevante kvalitets- og miljøstandarder baseret på den nyeste teknologi og ekspertise samt flere generationers erfaring.

Læs mere

glamox logo
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

1000W

Farve

, , ,

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter