Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Tatou T1 bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
2.625,00 kr
2.625,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Tatou T1 bordlampe er designet af Patricia Urquiola i 2012 for Flos.

Bordlampe som giver et diffuseret lys. Ekstern diffuser i polycarbonat. Intern diffuser i trykt opal polycarbonat. Arm og fod i malet stål

H: 17,8cm skærm

Ø 28cm skærm

Ø 19,5cm fod

H: 50cm total

Medfølgende ledning 1,5mtr med stikprop

Leveres ekskl. lyskilde 70W, 2800K

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farvegengivelse

85

Lumen

740

Farve

, ,

Vægt

2.70kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.