Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Taccia LED bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • Flos Taccia LED bordlampe Elministeren
  • Flos Taccia bordlampe alu Elministeren
  • Flos Taccia bordlampe bronze Elministeren
16.250,00 kr
16.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Taccia LED bordlampe er designet af Patricia Urquiola i 2012 for Flos.

Denne Flos lampe er en gulvlampe som giver et diffuseret lys. Ekstern diffuser i polycarbonat. Intern diffuser i trykt opal polycarbonat og med arm og fod i malet stål.

Ø 495mm skærm
Ø 190mm fod
H: 645mm

Leveres inkl. 28W LED lyskilde, 2700K, CRI93

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

28W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

93

Lumen

2068

Farve

, ,

IP

20

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.