Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Tab F gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: FLOS
  • Flos Tab F gulvlampe sort Elministeren
3.000,00 kr
3.000,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Tab F gulvlampe er innovativt design fra Edward Barber

Flos Tab F gulvlampe er fremstillet i pressoformet alu. Skærmen er lavet som multi-led diffuser i specielt PMMA for for undgå skyggeeffekt. Skærmen kan vippes 45 grader til begge sider.

H: 1100mm
Ø 240mm fod
Mål: 273mmx49mm skærm

Leveres inkl. 9W LED lyskilde, 3000K, CRI80, 347lumen
Leveres med 2mtr. ledning med stikprop

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

9W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

612

Farve

,

Vægt

2kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.