Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos OK loftlampe LED

Til forrige side
Type: PendlerProducent: FLOS
4.250,00 kr
4.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos OK loftlampe LED er designet i 2014  af Michael Anastassiades efter ide fra den klassiske Flos Parentesi

Flos OK loftlampe giver et direkte lys. Lampehovedet er udført i gloss eller kromet aluminium. Hovedet kan justeres og lys positioneres i den øskede retning. Selve Flos OK loftlampe LED kan justeres vertikalt ved hjælp af  montagen på stålkabel mellem gulv og loft, i alt max. 4 meter.

Lampen kan dæmpes og leveres med adaptor til stikprop, så den passer de fleste elektriske systemer.

Ø 200mm skærm

H: 270mm lampehus

Ø 110mm roset

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

18W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

85

Lumen

1638

Farve

, , ,

Vægt

2.90kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.