Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Lampadina bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: FLOS
820,00 kr
820,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Lampadina bordlampe er designet af Achille Castiglioni i 1972, men er stadigvæk tidssvarende og dekorativ..

Foden i anodiseret aluminium, tjerner som oprul for overskydende ledning. Bakelit fatning og holder der er malet så det matcher afbryderen. Pæren er en klar rund og delvist sandblæst for at virke diffuserende..

Ø 125m

H: 240mm

Leveres med 2,3mtr ledning

Produktspecifikationer
Farve

,

Spænding

Max. wattage

2W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Lumen

200

Vægt

0.30kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.