Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Ktribe W væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: FLOS
3.225,00 kr
3.225,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Ktribe W væglampe er designet af Philippe Starck i 2007 og matcher Ktribe serien.

Flos Ktribe W væglampe giver et diffuseret lys. Ved brug af kontakt tæt ved diffuseren, er det muligt at indstille 4 forskellige niveauer af lyset alt efter dit behov.

Diffuseren er lavet i transparent PMMA, sølv eller bronze på den inderste overflade.

Ø 240mm x 187mm skærm

H: 350mm

D: 420mm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

740

Farve

, , ,

Vægt

1kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.