Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos 265 væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: FLOS
  • Flos 265 væglampe sort Elministeren
  • Flos 265 væglampe hvid Elministeren
  • Flos 265 væglampe deko
6.500,00 kr
6.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos 265 væglampe er designet af Paolo Rizatto tilbage i 1973. Lampen er en klassiker og fremstår stadigvæk moderne og falder naturligt ind i mange miljøer.

Med sin geometriske former, udgør Flos 265 væglampe en spændende tilgang også når lyset ikke er i brug. Man kan udfordres af vinkler og kontravægt og lege med tankerne i matematikkens verden.

Man kan justere Flos 265 væglampe med kontravægten og dreje hovedet så lyset komme i både retning og højde som passer til opgaven.

D: 850mm beslag

L: 2050mm arm

Leveres med 2mtr ledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Lumen

740

Farve

,

Vægt

6kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.