Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Fabbian Ice Cube dobbelt væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Fabbian
  • Fabbian-Ice-Cube-dobbelt-Elministeren.jpg
  • Fabbian-Ice-Cube-dobbelt-Elministeren.jpg
  • Fabbian-Ice-Cube-dobbelt-dekor-Elministeren.jpg
  • Fabbian-Ice-Cube-dobbelt-deko-Elministeren.jpg
2.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Fabbian Ice Cube dobbelt væglampe er den originale Ice Cube lampe som i mange år har været en af de mest succesfulde lamper i Skandinavien. Lampen er lavet i eksklusiv kvalitet, med bl.a. presset krystal og krom armatur.

H: 19cm

B: 8cm

D: 8cm

Leveres inkl. 2x5W LED lyskilde anbefalet fra producenten.

Brand

Fabbian

28 arkitekter og kendte designere (fx Tobia Scarpa, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi) er med til at designe de karakteristiske lamper for det italienske brand Fabbian. Virksomheden så dagens lys allerede i 1961. Den blev hurtigt en anerkendt spiller på det internationale marked som producent af moderne design-belysning til både boligen og projektmarkederne.

Tidsløst og banebrydende design

Fabbians tradition for kvalitet, nyskabelse og banebrydende design betyder, at de i mere end 50 år har leveret smukke produkter til verdens designelskere. I Danmark kender vi bedst Ice Cube-serien. Den og mange andre mesterværker kan du købe her på siden, ligesom vi forhandler loftslamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Fabbian.

State of the art

Fabbian er placeret i det nordøstlige Italien, hvor de producerer deres lamper ved brug af avancerede produktionsmetoder. De nyeste trends og tendenser fortolkes, favnes og omsættes i kvalitets designerbelysning. En belysning, der er kendt for et unikt og karakteristisk Fabbian-præg. Enkelt, elegant, køligt.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x50W

Fatning

2xGU10

Farve

IP

40

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter