Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Pluma Loftlampe med justerbar udtrækkelig svingarm

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Pluma Loftlampe
9.200,00 kr
9.200,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 Estiluz Pluma Loftlampe  er et spændende loftlysmed justerbar udtrækkelig svingarm.

PLUMA er designet af det catalonske kreative hold, der skaber designobjekter med deres egen identitet og dermed fremhæver ekstra karakter i rummet.

Denne overraskende og alligevel forførende loftlampe udgør en smart dekorativ effekt til belysning af de mest forskellige rum i moderne boliginteriører.

Samtidig er den udtrækkelige svingarm udtryk for stærk fleksibilitet ved at dreje op til 180° gør det muligt for at placere en akrylskærm i forskellige positioner.

Estiluz Pluma loftlampe giver en behagelig belysning i rigelig mængde. Lyskilden er LED med E27 fatning.

Vælg mellem PLUMA i sort eller hvid med sort bodyfinish.

Model: T-2955

Skærm: Ø485mm/H:220mm

Højde: Justerbar, min. 825mm – max. 1073mm

Længde: Justerbar, min. 2380mm – max.2730mm

Rotation: 180°

Designet af Estudi Rubaudi´

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

op til 20W

Fatning

E27

Lyskilde

LED

Dæmpning

IP

IP20

Farve

,

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere