Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Pluma Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Pluma Gulvlampe
13.666,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

 Estiluz Pluma Gulvlampe  er et flot bueformet gulvlys med fleksibilitet.

PLUMA designet af det catalonske kreative hold, der skaber designobjekter med deres egen identitet og dermed fremhæver ekstra karakter i rummet.

Denne overraskende og alligevel forførende PLUMA-standerlampe udgør en smart dekorativ effekt til belysning af de mest forskellige rum i moderne boliginteriører.

Elegant buet og udtrækkelig lampestel, der krones af en halvkugleformet akrylskærm, giver en funktionel fleksibilitet.  Det gør PLUMA til den ideelle lampe til fx stue, spisestue, lobby eller restaurant.  Estul Estiluz Pluma gulvlampe er hele 2045mm høj og den fås i skærmfarverne sort eller hvid, samtidigt vælg også mellem sort eller krom bodyfinish.

Model: T-2959

Skærm Højde: Justerbar, min. 1340mm – max. 1690mm

Længde: Justerbar, min. 1750mm – max.2240mm

Designet af Estudi Rubaudi´

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Fatning

E27

Størrelse

Ø48cm/H:22cm

IP

IP20

Dæmpning

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere