Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Iris pendel

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Estiluz
9.396,00 kr
9.396,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

IRIS – smuk pendel

Designet af Estudio Estiluz

IRIS serien omfatter en væglampe, bordlampe, gulvlampe samt en pendel.

På denne side præsenteres model T-2714  en smuk Iris pendel, der er lavet af komplementerende teksturmaterialer, skaber både et godt lys, men samtidig et godt kompliment til resten af interiøret. Lampens glasdiffuser på top og bund, der er indpakket i en vævet polyesterskærm og poleret metalring, spreder lyset opad og nedad mod fx et bord eller køkkenbord.

Brug E27 fatninger til LED lyskilder. Justerbar højde. Pendlen fås i farverne hvid, sort og grå samt i nikkel bodyfinish.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om Iris seriens forskellige lamper.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3x20W

Fatning

E27

Lyskilde

LED

IP

IP20

Størrelse

Ø550mm/H:140mm

Ophængshøjde

Justerbar. max. 2200mm

Farve

, ,

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere