Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Folio M-3245 bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Estiluz
2.299,00 kr
2.299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Folio M-3245 bordlampe er en moderne LED bordlampe med simple og rene linjer. Folio er udtrykt i et fladt mønster og skåret ud med laser for at skabe de flotte folder som virker som skærm på lyset og undgå blændning. Estiluz Folio M-3245 bordlampe er fremstillet i 100% genbrugsaluminium og forsynet med LED lyskilde med lavt strømforbrug. Designet på FOLIO har vundet forskellige priser, blandt andet den prestigefyldte Design Plus 2012 og ADI Bronze Medalje 2012.

H:320mm

D:247mm

B:133mm

Leveres inkl. LED 8W, 2700 Kelvin, CRI>90, 1055 lumens lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

13W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

1035

Spredning

120gr.

Farve

, ,

IP

20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere