Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Dot M-2907X Gulvlampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Dot M2907X Gulvlampe
  • Estiluz Dot M2907X Gulvlampe
4.799,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Estiluz Dot M-2907X Gulvlampe er en dekorativ lampe som kan placeres overalt i rummet både indendørs og udendørs.

Lampen  er multi- funktionel og kan benyttes som et bord både med eller uden lys.

Estiluz Dot M-2907X  gulvlampe giver et direkte og indirekte lys gennem en akryl diffuser, der virker som bord – lampe og med sort bordplade.

Dot måler Ø49cm – top, Ø53cm mod gulvet og 32,5cm i højde

Leveres ekskl. E27 2x30W max. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x30W

Fatning

E27

Lumen

1512

Modelnavn

M-2907X

Størrelse

Ø49cm-Ø53cm/ H: 32,5cm

IP

IP54

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere