Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Circ væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Estiluz
Nyhed
  • Estiluz Circ væglampe
2.535,00 kr
2.535,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Nahtrang Studio, Barcelona

 

CIRC -kollektion er en spændende lampefamilie, der præsenteres af pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper, disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i enten hvidt glas eller gennemsigtig beige polyethylen.

CIRC-væglamper vægbelysning både for inde og ude

Estiluz Circ væglampe er et smukt væglys , der tiltrækker med dekorativt design. Væglampen kan placeres hvor som helst både for indendørs eller udendørs.

Vælg mellem to modeller A-3722 og A-3722X. Den første model til indendørs brug er fremstillet af glas skærm og en dekorativ metalring. Den næste model til udendørs brug er fremstillet af gennemsigtig beige polyethylen og en dekorativ metalring.

Estiluz Circ væglampe fås i 3 udsøgte finish af metalring: satin guld, rust og sort. Alle CIRC-væglamper er med LED 2700K, CRI >90 og mulighed for lysdæmpning.

CIRC-væglamper er velegnet til soveværelse, korridor, badeværelse, terrasse og have.

Idendørs model:   A-3722 ( Farve: sort, satin Guld; Skærm: Glas )

Udendørs model: A-3722X ( Farve: rust, sort; Skærm:  beige polyethylen )

Mål:

Metalring: Ø224 mm

Skærm: Ø160 mm

Lyskilde: LED 2700K CRI>90

Strømforbrug: A-3722 -10W; A-3722X -8W

Lysstyrke: A-3722 – 730 lm; A-3722X -554 lm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Dæmpning

Farve

, ,

Idendørs/ Udendørs

Idendørs, Udendørs

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere