Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Circ pendel

Til forrige side
Producent: Estiluz
Nyhed
3.180,00 kr
3.180,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

CIRC-kollektion

Designet af Nahtrang Studio

 CIRC er en spændende lampefamilie, der præsenteres af pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper, disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i enten hvidt glas eller gennemsigtig beige polyethylen.

 CIRC aflang pendel

CIRC er en moderne aflang pendel fra Estiluz. Gyldent eller metallisk sort vedhæng med en trunkeret glaskugle, der giver et naturligt blikfang i rummet, bruges ikke kun til at give direkte og indirekte lys, men også til at skabe atmosfære i rummet. CIRC fås med integreret LED (2700K, CRI >90) og TRIAC lysdæmpning. Pendlen kan justeres i højde og monteres opad eller nedad. Vælg mellem 3 modeller:

T-3714: Aflang pendel med en glaskugle (L: 40cm)

T-3715: Aflang pendel med to glaskugler. ( L:80cm)

T-3716: Aflangpendel med tre glaskugler. ( L:120cm)  Denne model har et roterende element, der giver mulighed for at installere lampen i en vinkel.

CIRC er velegnet til placering over aflange borde, køkkenø, bardisk

 

 

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

Farve

,

Lumen

565lm; 2x565lm; 3x565lm

Farvegengivelse

CRI 90+

IP

20

Størrelse

120cm, 40cm, 80cm

Skærm

Ø16cm

Ophængshøjde

max 210cm

Max. wattage

6,1W; 2X6,1W; 3×6,1W

Om producenten

Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere