Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Aro Lysekrone

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Aro Lysekrone
20.298,00 kr
20.298,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Aro Lysekrone indgår i en fantastisk lampekollektion, der er bestående af en lang række pendellamper, bordlamper og gulvlamper.

Fra enkel til spektakulær!  Er dette en stemning, der ønskes i jeres indretning, er ARO-lamperne et fantastisk bud.

Minimalisme i sort er udtryk for enorm stilren design, der hjælper med at skabe en elegant kontrast og en fascinerende interaktion mellem belysning og dekoration i rummet.

Denne tidløse lampeserie passer perfekt ind til moderne interiørstilarter.

Alle ARO-modeller indeholder aluminiumhoveder med akryldiffusorer, der drejes på stammen og retter lyset opad eller nedad.

Lyset er integreret LED og kan dæmpes.

Estiluz Aro Lysekrone er en supermoderne version  og  nytolkning af den traditionelle lysekrone bliver utvivlsom et blikfang i rummet.

Aro kommer i to modelvariationer, der kan yderligere vælges mellem T-3542 eller T-3543.

Model T- 3542-W med fem lyskilder

Størrelse: Ø800mm/ 5x Ø165mm

Roset: Ø400mm

Model T-3543 -W med syv lyskilder

Størrelse: Ø1100mm/ 7x Ø165mm

Roset: Ø400mm

Designet af Jordi Blasi

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

Farvegengivelse

CRI 90+

Lumen

5x1106lm; 7x1106lm

Max. wattage

5x10W; 7x10W

IP

IP20

Farve

Ophængshøjde

Justerbar, max. 4000mm

Model

T-3542W, T-3543W

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere