Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Paso Wood 50 gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Darø
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe sort
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe sort_1
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe sort_2
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe sort_miljø
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe blå
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe hvid
  • Darø Paso Wood50 F1 gulvlampe brun
  • Daroe-Paso-Wood50-F1-gulvlampe-sort.jpg
  • Daroe-Paso-Wood50-F1-gulvlampe-hvid.jpg
  • Daroe-Paso-Wood50-F1-gulvlampe-brun.jpg
Darø logo
3.950,00 kr
3.950,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Darø Paso Wood 50 gulvlampe er en udvidelse af Paso-linjen og er tegnet af møbeldesignerne Says Who, som i designprocessen har fundet inspiration i geometriens enkle og rene linjer. Paso Wood-serien består af standerlampe, bordlampe og pendel, der alle er inspireret af cirklen fra top til bund. Benene er skåret i smukt, massivt eg og behandlet med en UV-afvisende mat lak, der plejer og beskytter træet og sikrer en langtidsholdbar effekt. Designet understreger den enkle lampeskærm, som forenes af stål og træ, og ledningen er lagt diskret på indersiden af benet som en overraskende, bearbejdet detalje. De tekstilbeklædte skærme er udført med velcroløsninger, så de kan udskiftes til en anden farve og tilpasses alle typer indretninger.

230V
Max 100W – E27 sokkel

H: 158cm
B: 50cm
D: 50cm

Leveres inkl. 2 meter sort tekstil ledning m/fodabryder og hanstik

Brand

Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser.

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet.

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere

Darø logo
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

60W

IP

20

Farve

, , ,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter