Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Paso Wood 25 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Darø
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel grå
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel hvid
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel blå
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel sort
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel sort_1
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel sort_2
  • Darø Paso Wood25 P1 pendel sort_niljø
1.290,00 kr
1.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Darø Paso Wood 25 pendel er en udvidelse af Paso-linjen og er tegnet af møbeldesignerne Says Who, som i designprocessen har fundet inspiration i geometriens enkle og rene linjer. Paso Wood-serien består af standerlampe, bordlampe og pendel, der alle er inspireret af cirklen fra top til bund. Toppen er skåret i smukt, massivt eg og behandlet med en UV-afvisende mat lak, der plejer og beskytter træet og sikrer en langtidsholdbar effekt. De tekstilbeklædte skærme er udført med velcroløsninger, så de kan udskiftes til en anden farve og tilpasses alle typer indretninger. Skærmen fås i flere moderne farver.

230V
Max 60W – E27 sokkel

H: 18cm
B: 25cm
D: 25cm

Leveres inkl. 3 meter sort tekstil ledning og baldakin

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

60W

IP

20

Farve

, , ,

Om producenten
Darø logo
Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser. I dag ejes og drives Darø af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. 

Darø tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i Darø er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i. Darø-design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere