Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Fiora 16 W1 væglampe – Sort

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Darø
Nyhed
  • Daroe-Fiora-16-W1-vaeglampe-sort_1.jpg
  • Daroe-Fiora-16-W1-vaeglampe-sort.jpg
  • Daroe-Fiora-16-W1-vaeglampe-sort_2.jpg
  • Daroe-Fiora-16-W1-vaeglampe-sort_miljoe.jpg
  • Daroe-Fiora-16-W1-vaeglampe-sort_miljoe1.jpg
Darø logo
895,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Darø Fiora 16 W1 væglampe sort er en klassisk og unikt designet væglampe, der kan bruges i mange sammenhænge. Det enkle design og de bløde linjer giver Fiora et beskedent udtryk, men kigger man nærmere kan man ikke undgå at se den kraftige aluminiumsskærm udstråler kvalitet og holdbarhed. Det reflekterende sølv indvendig i skærmen skaber en fantastisk effekt, og giver Fiora et meget kraftfuldt udtryk.

230V

Max 33W – G9 sokkel

H: 10cm

B: 16cm

D: 9,5cm

Leveres inkl. 2 meter transparent ledning m/afbryder og hanstik.

Se også Darø Fiora 16 W1 væglampe – Hvid

Brand

Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser.

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet.

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere

Darø logo
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

33W

IP

20

Farve

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter