Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

COLORS by copenhagen fatningssæt

Til forrige side
Type: PendlerProducent: COLORS by Copenhagen
  • COLORS by copenhagen fatningssaet lys træ Elministeren
  • COLORS by copenhagen fatningssaet kobber Elministeren
  • COLORS by copenhagen fatningssaet messing Elministeren
  • COLORS by copenhagen fatningssaet krom Elministeren
  • Colors by copenhagen fatningssæt mørkt træ Elministeren
315,00 kr
315,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nu er det muligt med COLORS by copenhagen fatningssæt at lave sin egen flotte lampe. Der er utal af flotte farver på fatningen og kommer med 2mtr sort stofledning som elegant afrunder farverne.

Roset i metal Ø 5cm fatning

Leveres ekskl. lyskilde – Du finder et udvalg af Globepærer under vores lyskilde sektion. Se flere Colors By Copenhagen produkter.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Farve

, , , ,

Om producenten
Colors by Copenhagen er et interessant og opsigtvækkende dansk tiltag inden for pendler og designerpærer. Brandet er udviklet af Michael Waltersdorff, der allerede som 18-årig grundlagde firmaet Halo Tech med afsæt i en fascination i at skabe lys baseret på teknologi og funktionelle designløsninger.

Præger den skandinaviske indretning

Ud over pendler, bordlamper og gulvlamper producerer Colors By Copenhagen poplære pærer og fatnings-sæt. Fælles for lamperne er, at de er fulde af charme og flotte detaljer. Det ses blandt andet farverne og i de fleksible æstetiske løsninger.

Unikt koncept hvor du bestemmer designet

Det bærende koncept for Colers By Copenhagen er, at du selv kan designe præcist den pendel, som du drømmer om. Mest populær er Colors by Copenhagen Globepære, som du kan få i flere forskellige størrelser – og som kan udgøre en smuk, enkel og trendy lampe i sig selv. Det kræver blot, at du tilsætter en fatning eller køber et af de smukke fatnings-sæt fra Colors By Copenhagen

Læs mere