Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Colors Burning Flame Pære

Til forrige side
tilbud
  • Colors Burning Flame pære
229,00 kr
249,00 kr Spar 8% eller 20,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Colors Burning Flame Pære er nyeste lyskilde inden for dekorativ belysning fra halo Design.

Denne lyskilde har mange muligheder for ar skabe stemning. Integreret LED teknologi og tre lysfunktioner, der skaber konstant, stimulerende og flammende effekter.

 

 

 

 

GTIN: 5705639930616

Brand

COLORS by Copenhagen

Colors by Copenhagen er et interessant og opsigtvækkende dansk tiltag inden for pendler og designerpærer. Brandet er udviklet af Michael Waltersdorff, der allerede som 18-årig grundlagde firmaet Halo Tech med afsæt i en fascination i at skabe lys baseret på teknologi og funktionelle designløsninger.

Præger den skandinaviske indretning

Ud over pendler, bordlamper og gulvlamper producerer Colors By Copenhagen poplære pærer og fatnings-sæt. Fælles for lamperne er, at de er fulde af charme og flotte detaljer. Det ses blandt andet farverne og i de fleksible æstetiske løsninger.

Unikt koncept hvor du bestemmer designet

Det bærende koncept for Colers By Copenhagen er, at du selv kan designe præcist den pendel, som du drømmer om. Mest populær er Colors by Copenhagen Globepære, som du kan få i flere forskellige størrelser – og som kan udgøre en smuk, enkel og trendy lampe i sig selv. Det kræver blot, at du tilsætter en fatning eller køber et af de smukke fatnings-sæt fra Colors By Copenhagen

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Energiklasse

G

Størrelse

Ø5,5cm/H:13cm

Lumen

60lm

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter