Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Calex XXL Paris mørk LED

Til forrige side
Type: Globepære E27Producent: Calex
  • Calex-XXl-Paris-moerk-LED-Elministeren.jpg
Calex Holland logo Elministeren
575,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Calex XXL Paris mørk LED har med sin cirklede former ført Paris gader ind i stuen. Lyskilden kan benyttes med en elegant fatning og så findes “lampen” allerede, enkelt og dekorativt.

H: 47,0cm

L: 25,5cm

B: 23,0cm

Brand

Calex

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Læs mere

Calex Holland logo Elministeren
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

100

Dæmpning

Farve

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter