Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Calex XXL Paris LED

Til forrige side
Type: Globepære E27Producent: Calex
565,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Calex XXL Paris LED har med sin cirklede former ført Paris gader ind i stuen. Lyskilden kan benyttes med en elegant fatning og så findes “lampen” allerede, enkelt og dekorativt.

H: 47,0cm

L: 25,5cm

B: 23,0cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

350

Dæmpning

Farve

Om producenten
Calex Holland logo Elministeren
Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Læs mere