Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Calex fatningsæt antik bronze

Til forrige side
Type: Globepære E27Producent: Calex
  • calex fatningsæt antik bronze Elministeren
229,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Calex fatningsæt antik bronze er den enkle og korrekte løsning sammen med en af de flotte og dekorative Calex XXL lyskilder som kan købes her.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Farve

Ledningslængde

2M

Om producenten
Calex Holland logo Elministeren
Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Læs mere