Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Viper Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Belid
  • Belid Viper Pendel 12W LED
1.919,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Belid Viper Pendel er en elegant pendellampe i stilren og funktionel design. Lampens halvkugleformet skærm i metal med flotte detaljer skaber treenighed med silhuet, et godt lys og en behagelig atmosfære i rummet.

Pendlen er perfekt til dekorativ og stemningsfuld belysning omkring køkkenbordet og i stuen til enhver moderne skandinavisk boligindretning.

Belid Viper Pendel er hele 43cm i diameter og fås med overflader i sort med kontrastfarve på inderside i mathvid.

Lyskilden er inkluderet 12W LED, 2800K, 840 lumen.

GTIN: 7391534262952

Brand

Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet.

Se mere om BELID i denne video

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

12W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

840

Materiale

Metal

Størrelse

Ø43 cm/H:9cm

Ledningslængde

150cm

Lampefarve

Sort

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter