Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Valencia Loftlampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Belid
  • Belid Valencia Loftlampe
1.782,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Belid Valencia Loftlampe indgår i en dekorativ smuk lampeserie, der består af en række bordlamper, pendellamper og loftlamper. Disse lamper deler om en flot kogleformet lampeskærm, der er designet i den stilrene skandinaviske stil. Valencia giver et blødt og blændfrit lys, der spredes gennem fire skærme og lampens åbne bund.

Belid Valencia Loftlampe måler 31,8cm i diameter og 42,6cm i højde.

Brug E27 fatning med et forbrug på 60W, men bemærk, at lyskilden tilkøbes.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære.

Se relaterede bordlampe i samme serie her.

GTIN: 7391534267797
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse I

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Dæmpning

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal

Størrelse

Ø31,8cm/H:42,6cm

Lampefarve

Hvid

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere