Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Harem Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Belid
  • Belid Harem Væglampe Messing
  • Belid Harem Væglampe Hvid
1.119,00 kr
1.119,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Harem Væglampe er en både dekorativ og funktionel vægbelysning, hvis design er inspireret af den ornamentale Moorish-stil.

Ønsker du orientalske motiver i boligindretning, vil denne væglampe være et luksuriøst element for at skabe en eventyrlig atmosfære og en tiltrækkende originalitet i husets dekor.

Belid Harem Væglampe er udført i metal og gennem de smukt udskårne geometriske mønstre spredes et hyggeligt lys i rummet.

Lyset er LED med et forbrug på 12W.

Væglampen måler 29,6cm i højde, 15,2cm i bredde og med 10,8cm i fremspring.

Vælg mellem to flotte finish i hvid eller messing.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

12W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Materiale

Metal

Størrelse

H:29,6cm/ B:15,2cm/D:10,8cm

Lampefarve

Hvid, Messing

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere