Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Gekko Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Belid
  • Belid Gekko Væglampe Grafitgrå
  • Belid Gekko Væglampe
  • Belid Gekko Væglampe Grafitgrå E27
  • Belid Gekko Væglampe Hvid
  • Belid Gekko Væglampe galv
  • Belid Gekko Væglampe Sort
1.116,00 kr
1.116,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Gekko Væglampe er en tiltrækkende vægbelysning til udendørs brug. Miko spreder lyset i alle retninger og giver et smukt lysbillede både opad og nedad på væggen.

Brug E27 fatning til energieffektiv LED lyskilde.

Belid Gekko Væglampe er udført i metal & glas og fås i fire forskellige finishfarver. Vælg mellem hvid, grafitgrå, galvaniseret eller sort.

 Designet af Poul Treiner

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse I

Fatning

E27

Max. wattage

75W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal/Glas

Størrelse (B x H x D)

19,5×23,7×14,5cm

Lampefarve

Hvid, Sort, Galvaniseret, Grafitgrå

IP

IP23

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere