Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Ellipse Ø500 Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Belid
  • Belid Ellipse Pendel Kobber
  • Belid Ellipse Ø400 Pendel
  • Belid Ellipse Pendel Ø50 Krom
4.199,00 kr
4.199,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 Belid Ellipse Ø500 Pendel hjælper med at skabe en dejlig belysning og vil være et smukt og dekorativt element i et hvert moderne boliginteriør.

Fremstillet i metal med smukke detaljer i krom, kobber eller messing. Lampens skærm er udformet i den elliptiske sfære, hvilken antyder pendlens navn.

Med sit unikke design kan Ellipse være et vigtigt interiørelement, der skaber et naturligt blikfang og et behageligt lys i rummet.

Belid Ellipse Ø500 pendel fås i tre modelvariationer.

Brug E27 fatning til LED lyskilde og spar på elregningen.

Se relaterede Lamper i samme serie her.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Farve

, ,

Lampefarve

Hvid

Materiale

Metal

Størrelse

Ø50cm/H:28cm

Ledningslængde

200cm

Lyskilde

Medfølger ikke

Klasse

I

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere