Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Diablo Væglampe Ø400

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Belid
  • Belid Diablo Væglampe Ø400 G9
  • Belid Diablo Væglampe Ø300
  • Belid Diablo Væglampe Ø400 Messing
  • Belid Diablo Væglampe Ø400 Grå
  • Belid Diablo Væglampe Ø400 Sort
2.299,00 kr
2.299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Diablo Væglampe Ø400 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer.

Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover.

Belid Diablo Væglampe Ø400 er fremstillet i metal og måler 40cm i diameter med 10cm i fremspring. Vælg mellem tre flotte farvevariationer i grå, sort eller messing.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære – G9 LED 5,6W DIM

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede lamper i samme serie her.

Brand

Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet.

Se mere om BELID i denne video

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

10W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal

Størrelse

Ø40cm, Fremspring- 12,2cm

Ledningslængde

220cm

Lampefarve

Grå, Sort, Messing

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter