Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Bega 77239 havelampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Bega
3.375,00 kr
3.375,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Bega 77239 havelampe er designet blændfri og giver en jævn belysning på gangarealer og fliser. Perfekt til private haver og indkørsler.

Med en effektiv LED teknologi  er armaturet næsten vedligeholdelsesfrit og står flot og moderne i sin fremtoning.

Bega 77239 leveres befæstning enten som jordanker eller beslag til fastgørelse på overflade.

H: 700mm

B: 75mm

D: 125mm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3.2W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

240

Farve

, ,

Fastgørelse

Jordanker, Overfladefastgørelse

IP

64

Om producenten
I 1945 så BEGA dagens lys. Firmaet har nu i 70 år udviklet og produceret højkvalitets armaturer til næsten alle arkitektoniske områder - både udendørs og indendørs. Med deres ikoniske produkter, koncepter og varemærker sætter de et væsentligt aftryk i hele belysningsindustrien.

Design med lys

Teknologi, funktionalitet og design udgør en væsentlig treklang for BEGAs armaturer. Der lægges vægt på, at produkterne har en lang levetid og et æstetisk udtryk, som efter flere års brug ikke opleves outdatet. Virksomheden har derfor et stort engagement i at være med til at udvikle LED-teknologien. Målet er, at der hele tiden skabes nye muligheder for design med lys som en del af en arkitektonisk helhed.

Overstiger alle krav

I mere end 40 år har BEGA fokuseret på belysning i jorden og er velbevandret i de ekstreme krav, som stilles til udendørs belysning i forhold til at kunne klare alt fra jord, sand og snavs til barskt vejr og store temperatursvingninger. Det betyder, at virksomheden blandt andet foretrækker holdbare materialer som glas, silikone og aluminium til deres produkter.

Læs mere