Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Virtus Vedhæng

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Axolight
  • Axolight Virtus Vedhæng
  • Axolight Virtus Vedhæng
1.760,00 kr
1.760,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight Virtus Vedhæng forener lineær enkelthed og lethed til den rene elegance.  Denne ynde lysstrøg kan personliggøre rummet på en meget original måde med at skabe lysende arkitektoniske kompositioner. Fremstillet i aluminium med tre udsøgte finish har et delikat tilføjende element, der kommer i hvid, nikkel eller guld.

Axolight Virtus vedhæng er 2,5cm i diameter, 70cm i højde og leveres med en loftroset.

Lyset er indbygget LED og kan dæmpes til den passende styrke.

Virtus kommer i tre flotte farver hvid, antracitgrå og rustbrun. Det bliver perfekt at kombinere flere Virtus med hinanden for at skabe en legende belysningskomposition.

 

Designet af Manuel & Vanessa Vivian

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

LED MODUL

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90

Lumen

295lm

Lumen/Watt

74lm/W

Dæmpning

Materiale

Aluminium

Størrelse

Ø2,5cm/H:70cm Loftroset: Ø6,3cm/H12,5cm

Ledningslængde

300cm

Lampefarve

Hvid, Atracitgrå & Nkkel, Antracitgrå & Guld, Rustbrun & Nikkel, Rustbrun & Guld

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.