Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Jewel Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Axolight
2.300,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Som en lille dyrebar juvel ophængt mellem raffinement og harmoni. Juvelen skinner intenst uden at blænde i rum af enhver størrelse. Det er en modulær syntese af smag og kærlighed til miljøet.

Design og bæredygtighed kommer sammen i Jewel, en samling pendler, hvis særlige element er en dobbelt-korset bue, lavet af nylon og genbrugsglas, der omfavner en aluminiumkonisk form, der indeholder LED-lyskilden.

Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selma fra Studio Yonna og fås i en enkelt version til en mere punktlig belysning eller i en multi-light-version for at skabe en mere diffust stråle, ideel til kontraktrum.

Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af World Environment Day dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg fokuserer på et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomheds-kulturen i det brand, der designer, udvikler og bringer avancerede designerlamper på markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.

Om producenten
Axolight er et lampeselvskab med kontor i Italien og i USA, De producere de producere avancerede flotte lamper. Lamperne er Håndlavet i Italien hver en af Axolights produkter uanset mænge, er tilpasset, udviklet, testet og samlet i hånden på Deres værksted i Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionelle tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Hos Axolight imødekommer de en niche af kunder, der distribueres i 90 lande. Axolight Fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo Og Alex Selam. Axolight Fremstiller der produkter med respekt for mennesker og miljø. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og er fantastiske til at iscenesætte et stemningsfuldt lysspil, for dem er fordelen at være i stand til at muliggøre udvikling af ideer fra alle eksterne designere der anvender virksomheden. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt de Axolight har udtænkt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani som er en anderkendt designer ved Axolight har bla designet lampen Float, Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdensmiljødagen dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomheds-kulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.