Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight DoDot Væg&Loftlampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Axolight
  • Axolight DoDot Væg&Loftlampe
  • Axolight Dodot LED
  • Axolight DoDot Hvid
  • Axolight DODOT Væg& Loftalampe
  • Axolight DoDot Ø12,5
2.999,00 kr
2.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight DoDot Væg&Loftlampe er én kompakt og funktionel belysning, der er fleksibel i placering og kan bruges både på loftet og væggen.

DoDot består af to små hemisfærer, der er udført i aluminium og lakeret i fem flotte finish. Vælg yderligere mellem hvid, sort, blå, grøn eller rosa.

Axolight DoDot væg& loftlampe kan justeres plus- minus 46⁰og kendetegnes ved teknisk fremragende med hensyn til styrke og lyskvalitet.

Lysstrømmen er omkring 2000 lumen og kan dæmpes. Indbygget 17,5W LED lyskilde kan orienteres for åbningsvinkel af en aluminiumsreflektor eller en glaslinse.

Designet af Simone Micheli

 

Produktspecifikationer
Farve

, , , , ,

Spænding

Fatning

LED MODUL

Max. wattage

17,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90

Lumen

2000

Lumen/Watt

114lm/W

Dæmpning

Spredning

48⁰

Materiale

Aluminium

Størrelse

Ø12,4cm/H:12,7cm

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.
Om producenten
Next er et æstetisk og funktionelt design i topklasse, som vi selvfølgelig forhandler ved Elministeren i Frederikshavn. Next er en tysk lampeproducent med et spændende bekendtskab inden for morderne belysning. Next er kendt for sine unikke lamper i et meget imponerende design som er meget iøjnefaldende med de flotte udformninger. Derfor beskriver sloganet ”light that poured into shape” utroligt godt lamperne med deres smukke og stilfulde design.