Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight DoDot Væg og Loftlampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Axolight
2.427,00 kr
2.427,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Fra arkitekturen og designeren Simone Michelis stil og designoplevelse kommer DoDot, den nye justerbare lampe til interiører fra Axolight, ideel som loft og væglampe.DoDot er kompakt og udført og består af to små halvkugler, der kan justeres med +/- 46 ° og er kendetegnet ved teknisk fremragende med hensyn til styrke og lyskvalitet.Lysstrømmen er omkring 2.000 lumen og kan dæmpes. Lysstrålen, der udsendes fra 17,6 W LED-kilden, kan orienteres af en aluminiumsreflektor (for en åbningsvinkel på 15 °) eller af en glaslinse (for en åbningsvinkel på 40 °) afhængigt af designernes eller slutkundens behov.

 

 

Produktspecifikationer
Farve

, , , ,

Om producenten
Axolight er et lampeselvskab med kontor i Italien og i USA, De producere de producere avancerede flotte lamper. Lamperne er Håndlavet i Italien hver en af Axolights produkter uanset mænge, er tilpasset, udviklet, testet og samlet i hånden på Deres værksted i Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionelle tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Hos Axolight imødekommer de en niche af kunder, der distribueres i 90 lande. Axolight Fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo Og Alex Selam. Axolight Fremstiller der produkter med respekt for mennesker og miljø. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og er fantastiske til at iscenesætte et stemningsfuldt lysspil, for dem er fordelen at være i stand til at muliggøre udvikling af ideer fra alle eksterne designere der anvender virksomheden. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt de Axolight har udtænkt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani som er en anderkendt designer ved Axolight har bla designet lampen Float, Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdensmiljødagen dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomheds-kulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.
Om producenten
Next er et æstetisk og funktionelt design i topklasse, som vi selvfølgelig forhandler ved Elministeren i Frederikshavn. Next er en tysk lampeproducent med et spændende bekendtskab inden for morderne belysning. Next er kendt for sine unikke lamper i et meget imponerende design som er meget iøjnefaldende med de flotte udformninger. Derfor beskriver sloganet ”light that poured into shape” utroligt godt lamperne med deres smukke og stilfulde design.