Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Cloudy Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Axolight
20.700,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Mellem design og kunst. Overskyet fremkalder en storslået moderne lys skulptur, der dominerer rummet med sin stærke installations kraft og en svingende scenetilstedeværelse med stor indflydelse.

Designet af Dima Loginoff , er Cloudy en ægte lysende skulptur, der dominerer rummet med sin tilstedeværelse og diffundere et blødt og behageligt lys.

Meget mere end en ophængslampe med store dimensioner: Overskyet er resultatet af en nøjagtig undersøgelse af kombinationen af ​​volume og den homogene lys-diffusion, der sigter mod at opnå en afbalanceret helhed, der spiller på det asymmetriske arrangement af delene.

Om producenten
Axolight er et lampeselvskab med kontor i Italien og i USA, De producere de producere avancerede flotte lamper. Lamperne er Håndlavet i Italien hver en af Axolights produkter uanset mænge, er tilpasset, udviklet, testet og samlet i hånden på Deres værksted i Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionelle tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Hos Axolight imødekommer de en niche af kunder, der distribueres i 90 lande. Axolight Fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo Og Alex Selam. Axolight Fremstiller der produkter med respekt for mennesker og miljø. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og er fantastiske til at iscenesætte et stemningsfuldt lysspil, for dem er fordelen at være i stand til at muliggøre udvikling af ideer fra alle eksterne designere der anvender virksomheden. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt de Axolight har udtænkt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani som er en anderkendt designer ved Axolight har bla designet lampen Float, Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdensmiljødagen dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomheds-kulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed.