Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Clavius Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Axolight
  • Axolight Clavius Bordlampe
  • Axolight Clavius Bordlampe Krom- Tobacco
  • Axolight Clavius Bordlampe Krom-Hvid
2.099,00 kr
2.099,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight Clavius Bordlampe indgår i en unik lampekollektion, der deles om en værdifuld håndlavet lampeskærm i polyesters silketråd.  De tynde silketråde lægges over skærmens ramme i fine linjer.

Ved hjælp af de slanke strømlinjer og geometri skabes et elegant look samt en dekorativ charme og kommer i forskellige udgaver så som bordlys, gulvlys, væglys og pendellys.

Clavius fremhæver en behagelig atmosfære i interiørrummet ved at kombinere blødhed mellem lys og skygge.

Axolight Clavius bordlampe kommer i to finishvariationer, der kan yderligere vælges mellem krom og guld.  Vælg også mellem tre flotte farvevariationer af lampeskærm – hvid, tobacco eller sand.

Bordlampe er tilgængelig i tre størrelser:

Clavius 20 måler 20x10x17cm. Lyset er 1×6,5W LED. Brug E14 fatning.

Clavius 40 måler 40x12x32cm. Lyset er 2×6,5W LED. Brug E14 fatning

Clavius 60 måler 60x15x46cm. Lyset er 2x16W LED. Brug E27 fatning

Ser også Pendellys i samme serie her.

Designet af Manuel og Vanessa Vivian

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E14, E27

Max. wattage

6,5W, 16W

Lyskilde

LED

Materiale

Stål/ Polyester Silke

Modelnavn

Clavius 20, Clavius 40, Clavius 60

Finish

Krom, Guld

Lampefarve

Hvid, Tobacco, Sand

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.