Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Bell Pendel

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Axolight
Nyhed
  • Axolight Bell Pendel
  • Axolight Bell Pendel E27
  • Axolight Bell Pendel Ø45
  • Axolight Bell Pendel Ø118 E27
  • Axolight Bell Pendel Ø90
  • Axolight Bell Pendel Ø60
5.999,00 kr
5.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight Bell Pendel er en nyfortolkning af kuppellamper, der fremhæver æstetisk identitet og passer til forskellige indretnings stilarter og projekter.

Med sine bløde linjer imponerer på trods af volumen med lethed, da lampen er udført i ekstra soft ponge-stof.  Denne særlige stoftekstur fusionerer fremragende lysydeevne, akustiske og flammehæmmende effekter.

Bells lydabsorberende evne hjælper med at reducere støjniveauet med 59 %.

Axolight Bell pendel fås i flere farvervariationer og størrelsesmodeller.

Bell 45Ø45cm/H: 35,5cm, leveres med en ledningslængde på 325cm og Ø12cm af loftroset.

                  Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 20W.

Bell 60 – Ø60cm/H:38cm, leveres med en ledningslængde på 325cm og Ø15cm af loftroset.

                    Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 20W.

Bell 90 – Ø90cm/H:56cm, leveres med en ledningslængde på 345cm og Ø15cm af loftroset.

                   Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 4x20W.

Bell 118Ø118cm/H:75cm, leveres med en ledningslængde på 365cm og Ø15cm af loftroset.

                      Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug 4x20W.  

Kontakt eventuelt vores kundeservice for at få mere information herom, da nogle modeller bestilles på forespørgsel.

Bell 90 og Bell 118 er tilgængelige i variationen med indbygget LED modul og dæmpbar DALI driver.

Designet af Manuel og Vanessa Vivian

  Prisbelønnet internationalt design i 2010

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Materiale

Soft Ponge-Stof/Stål

Modelnavn

Bell 45, Bell 60, Bell 90, Bell 118

Farve

Hvid, Elektrisk Blå, Varm Hvid, Gul, Brun, Terracotta, Sort, Burgundy, Rød, Grøn

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.