Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark Tube pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Antidark
Nyhed
499,00 kr
499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Tube Pendel  med det stilrene design passer perfekt ind i moderne indretninger.

Tube Pendel er lavet af metal og findes i størrelse Ø5,5cm/H:40cm. Herunder er præsenteret i 2 farver enten sort eller hvid.

Leveres uden lyskilde, men med 3 m hvid stofledning.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om Tube Pendel.

Tube pendel kan dog også monteres på  populære  Antidark Designline skinne.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

GU10

Max. wattage

25W

Farve

,

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere