Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark ITA G750 Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Antidark
2.495,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Den smukke have lampe fra Antidark er en super flot solid udendørslampe. En pullert der er meget solidt bygget og kan holde i mange år.

Pullerten har en højde på 75 cm og basens mål er 10×10 cm.

Farven er sort og konstruktionen er gennemført og afsluttet ordentlig. Sådan som man gerne vil have sin udendørslampe.

Lyskilde: 10w led – 3000kelvin

Materiale: Aluminium

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Lumen

945lm

Max. wattage

10W

Levetid LED

35000 timer

IP

IP65

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere