Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark Easy W75

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Antidark
  • Antidark Easy W100
  • antidark_easy_W75_hvid_Elministeren.jpg
850,00 kr
850,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Hvis Du søger noget nyt og moderne, så er Antidark Easy W75 spot lige noget for Dig. Lampen er enkel i sit udtryk, men giver lige det lys der er behov for. Antidark Easy W75 kan justeres 360gr. vertikalt og 90gr. horisontalt. Antidark Easy W75 fås i tre klassiske farver.

Ø7,5cm

H9,5cm

 

Brand

Antidark

”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

7W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

90

Lumen

890

Levetid LED

35000

Spredning

32gr.

Farve

, ,

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter