Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark DOT W120

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Antidark
1.295,00 kr
1.295,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

En smart lampe med blandede funktioner, så som lysdæmper og fleksibel rotation, er det et ideelt valgt hvis du står og mangler en læselampe med lidt kant. Dot lampen gør det selvfølgelig også muligt, at placeres andre steder end i soveværelset eller tæt på sofaen, den kan nemlig med dens unikke design, hænges i både stuen, køkken eller i gangen. Dot lampen fra Antidark, fås i enten sort eller hvid.

7W LED + 3W LED reading light. Dimmable touch switch. 230V. 2700K. CRI80. 35.000h. IP20. Ø:12cm. D: 8cm.

Aluminium base | PVC screen. 5 års garanti

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere