Roger Pradier Bamboo Havelampe

Modelnavn: Bamboo 2 | Modelnavn: Bamboo 2 | Lampefarve: Orange

2.599,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Roger Pradier Bamboo Havelampe"

Roger Pradier Bamboo Havelampe spreder vedvarende glæde både når lampen er slukket og tændt. Pakket i et smukt design, hvilken rørformet med bløde og livlige linjer lampekrop minder om bambusstængel, fremstår ultramoderne med sit farvevalg.

Roger Pradier Bamboo havelampe kommer i to modeller, der varierer i højde. Ved gruppering af flere lamper og modelstørrelser kan du få fantastiske dekorative lys-kompositioner i uderummet.

Bamboo 2 (BxHXD )- 99mm x 291mm x 150mm

Bamboo 3 (BxHxD) – 110mm x 498mm x 188mm

Designet af Stephane Joyeux

Se relaterede lamper i samme serie her

Spænding: 230V
Klasse: Klasse I
Fatning: GU10
Max. wattage: 23W
Lyskilde: LED
Materiale: Aluminium/Polycarbonat
IP: IP44, IP54
Roger Pradier

Etableret for mere end 100 år siden har det franske ROGER PRADIER® designet og fremstillet udendørsbelysning af den højeste kvalitet. Mere end 400 lampemodeller i klassisk og moderne design tilbydes for at belyse villaer, hoteller, restauranter, butikker, offentlige og kulturelle-historiske rum. 60 unikke lampekollektioner præsenteres af en bred farvevifte og sikres med 25-års garanti mod aluminiumskorrosion.

Den store del af ROGER PRADIER® - succes er bygget på deres kerneværdier, der omfatter såkaldte triade af ekspertise. Fuldkommenhed i unik designæstetik opnås ved at forene traditioner og modernitet; funktionalitet opnås ved at anvende innovativ forskning i kombinationen med ekspertviden i alle fremstillingsprocesser; troværdig langtidsgaranti opnås ved at overholde strenge kvalitetsstandarder.   Denne triade er kun muligt, når den er baseret på en tredobbelt forventning: uovertruffen KNOWHOW, fremstilling af høj kvalitet og passioneret kreativitet.

Lys er en uendelig inspirationskilde 

ROGER PRADIER® leger med lys, hvilket betyder at de åbner en spillebane på verdensplan. 

At lege med lys er at forstå skygge, kontrast, diffusion og derfor skabe mulighed for unik æstetik. Ved at observere dets virkninger på naturlige eller bymæssige elementer hjælper lyset med at kontrollere volumen og proportioner bedre. 

ROGER PRADIER® belyser og ledsager livet. 

Alle produkter er skabt for at fremvise livet: for at udvikle sig under alle omstændigheder, for at samle eller tage afstand, formindske eller forstørre. For at gøre dette skal man være opmærksom, nysgerrig, visionær, interesseret for at fortrylle rummet.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.