Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Roger Pradier Bamboo Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Roger Pradier
  • Roger Podier Bamboo Væglampe Grøn
  • Roger Pradier Bamboo Væglampe Rød
  • Roger Podier Bamboo Væglampe Hvid
  • Roger Pradier Bamboo Væglampe Silkegrå
  • Roger Pradier Bamboo Væglampe Sand
  • Roger Pradier Væglampe Rustik
  • Roger Podier Bamboo Væglampe Orange
2.520,00 kr
2.520,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Roger Pradier Bamboo Væglampe spreder vedvarende glæde både når lampen er slukket og tændt. Pakket i et smukt design, hvilket rørformet med bløde og livlige linjer lampekrop minder om bambusstængel, fremstår ultramoderne med sit farvevalg.

B: 99mm

H:370mm

D: 140mm

Roger Pradier Bamboo væglampe er udført i aluminium og polycarbonat efter IP44 klassifikation, der giver en god beskyttelse mod fugt og såvel støv.

Designet af Stephane Joyeux

Se relaterede lamper i samme serie her

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse I

Fatning

GU10

Lyskilde

LED

Max. wattage

23W

Materiale

Aluminium/Polycarbonat

Størrelse (BxHxD)

99x370x140mm

Lampefarve

Hvid, Orange, Grøn, Rustik, Sand, Silkegrå, Rød

IP

IP44

Om producenten
Etableret for mere end 100 år siden har det franske ROGER PRADIER® designet og fremstillet udendørsbelysning af den højeste kvalitet. Mere end 400 lampemodeller i klassisk og moderne design tilbydes for at belyse villaer, hoteller, restauranter, butikker, offentlige og kulturelle-historiske rum. 60 unikke lampekollektioner præsenteres af en bred farvevifte og sikres med 25-års garanti mod aluminiumskorrosion. Den store del af ROGER PRADIER® - succes er bygget på deres kerneværdier, der omfatter såkaldte triade af ekspertise. Fuldkommenhed i unik designæstetik opnås ved at forene traditioner og modernitet; funktionalitet opnås ved at anvende innovativ forskning i kombinationen med ekspertviden i alle fremstillingsprocesser; troværdig langtidsgaranti opnås ved at overholde strenge kvalitetsstandarder.   Denne triade er kun muligt, når den er baseret på en tredobbelt forventning: uovertruffen KNOWHOW, fremstilling af høj kvalitet og passioneret kreativitet. Lys er en uendelig inspirationskilde ROGER PRADIER® leger med lys, hvilket betyder at de åbner en spillebane på verdensplan. At lege med lys er at forstå skygge, kontrast, diffusion og derfor skabe mulighed for unik æstetik. Ved at observere dets virkninger på naturlige eller bymæssige elementer hjælper lyset med at kontrollere volumen og proportioner bedre. ROGER PRADIER® belyser og ledsager livet. Alle produkter er skabt for at fremvise livet: for at udvikle sig under alle omstændigheder, for at samle eller tage afstand, formindske eller forstørre. For at gøre dette skal man være opmærksom, nysgerrig, visionær, interesseret for at fortrylle rummet.