Nordlux Vanila Bordlampe

Lampefarve: Hvid

489,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Vanila Bordlampe"

Nordlux Vanila Bordlampe indgår i en spændende lampeserie, der imponerer med sin originale form af lampeskærm. Lampeserien indeholder der udover væglamper og gulvlamper og disse lamper deles om den samme lampeskærm.  Vanila passer perfekt til den moderne og stringente boligindretninger og fremhæver tidssvarende stemning og æstetik i rummet.

Nordlux Vanila væglampe er fremstillet i metal og leveres i to farver, som kan yderligere vælges mellem sort eller hvid.

Den smukke Vanila bordlampe kan også kombineres med andre lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Ser relaterede lamper i samme serie her. 

Spænding: 230V
Fatning: E14
Klasse: Klasse 2/Dobbelt isoleret
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
Materiale: Metal
Størrelse: Ø14,5cm/H:44cm
Ledningslængde: 200cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.