Nordlux Nexus Væglampe

Lampefarve: Hvid

589,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Nexus Væglampe"

Nordlux Nexus Væglampe knytter sig til en spændende lampeserie, der med sin enkelthed og opmærksomhed på detaljer fremhæver nordisk coolness.  Med de rene linjer og bemærkelsesværdige æstetik skaber Nexus indbydende og smuk belysning. Lampen matcher ideelt, hvis du ønsker at tilføje en nordisk stemning til boligindretning.

Nordlux Nexus Væglampe fås i to farver, som kan yderligere vælges mellem hvid og sort.

Designet af Henrik Bønnelycke

Ser også relaterede modeller i samme serie her.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 2/Dobbelt isoleret
Fatning: GU10
Max. wattage: 6W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal/Plast
Størrelse: Ø10cm/ Fremspring - 19cm
Ledningslængde: 250cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.