Nordlux Hang Pendelophæng

Farve: Terracotta

149,00 kr.

Farve
Produktinformation "Nordlux Hang Pendelophæng"

Nordlux Hang pendelophæng er et smukt pendellys, hvor den dejlige dekorationspære er indpakket i fatning af porcelæn med et elegant grafisk mønster.

Pæren, som er et smykke i sig selv, tilføjer en ekstra detalje og giver dejligt varmt lys.

Pendellys med dekorationspærer har vist sig at være en meget populær belysning, som ser flot ud uanset hvilken interiørstil du har i hjemmet.  Hang er utvivlsom smuk, når lyskilden er tændt og lige så smuk, når den er slukket.

Nordlux Hang pendelophæng leveres i tre flotte farver hvid, grå og terracotta.

Hang pendellys kan hænges enkeltvis eller samles flere sammen på den måde oprettes en ordentlig blikfang og skabes et æstetisk visuelt udtryk.

Brug E27 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren medfølges ikke.

Se anbefalede lyskilde E27 3,5W G95

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Porcelæn
Størrelse: Ø5,2cm
Ledningslængde: 200cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.