Nordlux Galloway Bordlampe

199,00 kr.

Produktinformation "Nordlux Galloway Bordlampe"

Nordlux Galloway bordlampe er et elegant bordllys i den nordiske stil.

Inkorporeret messing sammen med en rillet overflade i metal skaber en fascinerende komposition, der forener de stilrene og enkle linjer med en dekorativ pære. Pæren, som er et smykke i sig selv, tilføjer en ekstra detalje og giver dejligt varmt lys.

Nordlux Galloway bordlampe er utvivlsom smuk, når lyskilden er tændt og Galloway er så lige så smuk, når den er slukket.

Bordlampen leveres med lyskilden, som kan vælges mellem sodet glas eller tonet glas.

Lyskilder:  E27 G95 med et forbrug på 5,4W eller E27 5 W G95

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Materiale: Messing/Metal
Størrelse: N:17,5cm/B:10cm
Ledningslængde: 150cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.