Nordlux Freya Gulvlampe

859,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Produktinformation "Nordlux Freya Gulvlampe"

Nordlux Freya Gulvlampe knytter sig til en smuk lampefamilie i det moderne nordiske design. Organisk formet silhuet, der består af en topskærm og underskærm, fuldender nyfunden elegance i stilen og skaber en behagelig lysatmosfære i rummet. Den aftagelige underskærm gør det let at skifte pære.

Nordlux Freya Gulvlampe er udført i metal og fås i den flotte sortfinish.

Freya måler 25cm i diameter, 153cm i højde og leveres med 150cm ledning med afbryder- placering på.

Med hensyn til miljø og energibesparelse brug E14 fatning til LED lyskilde.

Den smukke Freya kan også kombineres med andre lamper fra  den samme designserie, der præsenteres yderligere af pendel-, væg -og bordlys.

Designet af SAYS WHO 

Se relaterede Lamper i samme designserie her

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: nej
Materiale: Metal
Størrelse: Ø25cm/B:38cm/H:153cm
Lampefarve: Sort
Ledningslængde: 150cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.