Nordlux Elm Væglampe

Modelnavn: Elm Dobbelt Modelnavn: Elm Dobbelt

289,00 kr.

Modelnavn
Produktinformation "Nordlux Elm Væglampe"

Nordlux Elm Væglampe er en moderne udendørsbelysning til vægmontering. Den stringente form i kombinationen med det bløde og varme lys skaber indbydende atmosfære i uderummet.

Nordlux Elm væglampe fås i to variationer, der kan yderligere vælges for at imødekomme dine ønsker og behov. Her har vi et forslag med enkelt og dobbelt lyskilde. Brug GU10 fatning med et forbrug per lyskilde max på 20W.

Elm Enkelt - har 11cm i bredde, 18cm i højde og fremspring på 15,5cm.

Elm Dobbelt – har 9cm i bredde, 23,5cm i højde og fremspring på 13cm.

Elm væglampe er fremstillet i plast og aluminium efter IP44, der giver beskyttelse med indtrængning i tilstrækkelig grad ved udendørs installation, men alligevel anbefales ikke til aggressive miljøer og kystnært områder.

Ønsker du at sammenkoble flere lamper, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Ser også Nordlux Elm Havelampe her.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 1/Jord
Fatning: GU10
Max. wattage: 20W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Aluminium/Plast
Lampefarve: Sort
IP: IP44
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.